Helsingistä käsin palveleva kuljetusliikkeemme toteuttaa yritysmuutot joutuisasti

Ota yhteyttä

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy toteuttaa yritysmuutot joutuisasti Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Yritysmuuttojen lisäksi voit tilata meiltä myös:

3

  • 20` merikonttikuljetukset

  • moottoripyörien kuljetukset

  • messukuljetukset.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja palveluistamme! Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sinua aina mahdollisimman nopeasti.

Kun annat yritysmuuton hoidettavaksemme, säästät aikaa

Yritysten muutot teemme yhteistyössä Helsingin KTK:n kanssa. Meidän kauttamme onnistuu myös tilavien muutto- ja ATK-laatikoiden vuokraus.

 

Kun annat meidän hoitaa yrityksesi muuton, voit olla varma, että se toteutuu ongelmitta. Säästät myös paljon aikaa ja vaivaa, kun annat ammattilaisen hoitaa muuton alusta loppuun asti.

 

Pitkän työuramme aikana olemme tehneet kaikenkokoisia yritysmuuttoja Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Tiedämme, miten suunnitella ja toteuttaa muutot onnistuneesti. 

Pyydä tarjous

Kokonaisvaltaiset 20´ merikontti- ja jalkakonttikuljetukset

Kuljetamme myös 20` merikontteja ja 7,7 m jalkakontteja. Hoidamme kontin purkamisen asiakkaan tiloihin, tavarapakkausten avaamisen ja roskien poisviennin yhteistyössä Helsingin KTK:n ammattitaitoisen muuttotiimin kanssa.

Kysy lisätietoja

Tarpeidesi mukaan räätälöidyt messukuljetukset

Onko yrityksesi edustettuna messuilla? Etsitkö yhteistyökumppania, joka kuljettaa tavarasi messuille ja hakee ne sieltä pois? Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy tarjoaa messukuljetukset ja tavaroiden poishaut eri alojen yrityksille.

 

Tarvittaessa avustamme myös messuosaston pystytyksessä ja purkamisessa.

Moottoripyörien kuljetukset joustavasti

Kuljetusliikkeeltämme voit myös pyytää tarjouksen moottoripyörien kuljetuksesta Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Sopimuksen mukaan toteutamme kuljetukset myös muualle Suomeen.