Hoidamme vaativatkin elektroniikkakuljetukset luotettavasti – tarjoamme kuljetuspalveluitamme Helsingistä käsin

Ota yhteyttä

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy tarjoaa kone- ja elektroniikkakuljetukset Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tarvittaessa hoidamme kuljetukset myös eri puolille Suomea ja ulkomaillekin. Kuljetuspalveluihimme kuuluu myös kassakaappien siirrot ja muutot, jotka toteutamme rautaista ammattitaitoamme käyttäen.

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemistasi palveluista! Meiltä saat aina asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua.

IT-laitekaappi- ja elektroniikkakuljetukset ja siirrot ympäri vuoden

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy:llä on vuosikymmenien kokemus IT-laitekaappien kuljetuksista. Kaikissa kuorma-autoissamme on lämmitettävät kontit, joten kuljetettavat herkät elektroniset laitteet pysyvät huoneenlämpöisenä myös pakkaskeleillä.

 

Elektronisten laitteiden kuljetukset kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen tehtäväksi. Näin voit olla varma, että kuljetukset tulevat onnistuneesti perille haluamaasi määränpäähän sovitussa aikataulussa.

 

Mikäli haluat lisätietoja elektroniikkakuljetuksista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Palvelemme sinua mielellämme.

Katso yhteystietomme

Konekuljetukset ja -siirrot suunnitelmallisesti

Teemme myös raskaiden koneiden kuljetuksia, paikoilleen haalauksia ja romutukseen vientejä. Tällaisia koneita ovat muun muassa:

2

  • hissimoottorit

  • lämmityskattilat

  • kopiokoneet

  • monitoimilaitteet

  • keramiikkauunit

  • suuret laboratoriolaitteet.

Toteutamme kaikki konekuljetukset ja -siirrot aina suunnitelmallisesti. Mietimme tarkkaan, minkälaista kalustoa käytämme ja miten kuljetukset etenevät vaihe vaiheelta. 

 

Mikäli sinulla on kone, jota ei löytynyt yllä olevasta listasta ja jolle haluat ammattitaidolla toteutetun kuljetuksen, ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Porraskiipijäsiirrot asiantuntevasti

Onko sinulla isokokoinen kone tai laite, jonka siirtoon tarvitset porraskuljetusten ammattilaista? Porraskuljetusten toteuttamisessa voimme käyttää porrasrobotteja ja -kiipijöitä, joilla on kyky kuljettaa maksimissaan 1000 kg:n painoisia tavaroita portaikoissa. Näin pystymme toteuttamaan porraskuljetukset turvallisesti myös monikerroksisissa rakennuksissa.