Toteutamme kassakaappien siirrot ja hävitykset ammattitaidolla Helsingistä käsin

Ota yhteyttä

Vuonna 1966 perustettu perheyritys Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy toteuttaa kassakaappien siirrot Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Tarvittaessa palvelemme myös muualla Suomessa.

 

Palveluihimme kuuluu kassakaappien

1

  • kuljetukset

  • siirrot

  • asennukset

  • hävitykseen viennit.

Työskentelemme aina sovitussa aikataulussa, pitkää työkokemustamme ja laajaa ammattitaitoamme käyttäen.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hoidamme myös porraskuljetukset nykyaikaista kalustoamme käyttäen

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy tekee kassakaappien siirrot riskittömästi ja turvallisesti alusta loppuun asti. Olemme toteuttaneet mitä erilaisimpien raskaiden esineiden ja laitteiden siirto- ja kuljetustöitä yrityksemme alkumetreiltä lähtien. Tiedämme siis, miten toteuttaa ne oikeita työmenetelmiä hyödyntäen.

 

Meiltä voit tilata kaiken tyyppisiä kassa- ja paloturvakaappien kuljetukseen liittyviä töitä. Porraskuljetuksetkaan eivät ole meille ongelma, sillä käytössämme on erilaisia porraskuljetuksiin tarkoitettuja apuvälineitä aina porraskärryistä kiipijärobotteihin asti. Näiden avulla pystymme kuljettamaan raskaat esineet nopeallakin aikataululla kerroksesta toiseen.

Kassakaappien kuljetuksiin sisältyy aina kaappien tasapainotus ja tarvittaessa lattiaan pulttaus, jotka toteutamme korkealaatuista työvälineistöämme käyttäen.

Soita ja kysy lisää

Hävitykseen viennit

Monesti kassakaappien siirtojen ja kuljetusten yhteydessä tulee tarve myös vanhan kassakaapin hävitykselle. Vanhan kassakaapin hävityksestä ei tule sinulle ongelmaa, kun tilaat siirto- ja kuljetustyöt meiltä.

 

Toteutamme vanhojen laitteiden hävitykseen viennit aina asianmukaisesti. Hoidamme laitteet sekä kierrätettäviksi että hävitettäviksi. Voit siis luottaa vastuulliseen ja osaavaan työskentelyymme.  

Soita ja pyydä tarjous

Muut palvelumme

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy:ltä voit tilata myös kone- ja elektroniikkakuljetukset sekä muutot. Tarjoamme laadukkaat palvelumme aina kilpailukykyiseen hintaan.

 

Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä Pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Tarvittaessa toteutamme kuljetuspalveluitamme myös muualla Suomessa ja ulkomaillakin.