Konekuljetukset hyvin varusteltua kalustoamme käyttäen Helsingistä käsin

Ota yhteyttä

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy toteuttaa konekuljetukset hyvin varusteltua kalustoa käyttäen Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Sopimuksen mukaan saat meiltä kuljetukset myös muualle Suomeen ja ulkomaille. Tällä sivulla voit tutustua kattavaan kalustoomme, jota käyttäen pystymme työskentelemään joutuisasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaisia kuljetuspalveluja sinä tarvitset! Palvelemme asiantuntevasti sekä yrityksiä että yksityisiä.

Ajan tasalla olevasta kalustostamme

Kuorma-automme täyttävät uusimman dieselkäyttövoimalla toimivalle kuljetuskalustolle asetetun Euro 6 -päästönormin. Meille on tärkeää, että kalustomme on ajan tasalla ja että se edustaa korkealaatuista tuotantoa.

 

Kuljetuskalustomme on varustettu täysilmajousituksilla ja vahvoilla perälaitanostimilla (maksimi 6000 kg:n nostokyky). Isojen kuorma-autojemme kuormatilojen koko on 45–50 kuutiometriä. Autoissamme on lämmitettävät kontit: kuormat pysyvät tarvittaessa lämpimänä lämpöpuhaltimien ja kuormatilan vesikiertoisen lattialämmityksen avulla.

 

Meidän kalustollamme on myös kyky kuljettaa 7,7 m jalkakontteja ja 20` merikontteja. Isoissa kuorma-autoissamme on myös kokosivun aukeavat kyljet.

Kalustoomme kuuluu lisäksi rekan 50 kuutiometrin peräkärry kontinkuljetusvarustein.

 

Mikäli haluat lisätietoja kalustostamme ja sen ominaisuuksista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Yhteystiedot

Laadukkaat kuljetuspalvelut horjumattomalla ammattitaidolla

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy tarjoaa muun muassa seuraavat palvelut:

6

  • kassakaappien siirrot

  • kone- ja elektroniikkakuljetukset

  • muutot.

Teemme raskaiden koneiden ja laitteiden siirrot sujuvasti tarvitsemassasi kohteessa. Porrasrobotin ja -kiipijän avulla hoidamme myös porraskuljetukset maksimissaan 1000 kg:n painoisille tavaroille. Meiltä saat myös tarvitsemasi asennustyöt.

 

Palvelumme on aina kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä. Räätälöimme monipuoliset palvelumme joustavasti tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Pyydä tarjous